in ,

(foto) Premieră la Goodwood: Lamborghini Aventador Miura Homage

Legendara companie italiană Lamborghini a prezentat oficial ediţia specială Aventador Miura Homage.

Prezentarea supercarului, dedicat aniversării a 50 de ani de la apariţia modelului Lamborghini Miura, va avea loc la Festivalul de Viteză de la Goodwood în aceste zile.

lamborghini-aventador-miura-homage

Lamborghini Aventador Miura Homage a fost creat de specialiştii subdiviziunii exclusive Lamborghini Ad Personam. În total se planifică a fi construite 50 de exemplare.

Compania menţionează că mai mult de jumătate din numărul total de maşini au fost deja comandate. Care este preţul maşinii, nu se menţionează.

Vezi şi: (foto) Premieră la Goodwood: McLaren P1 LM cu 1.000 de cai putere

Supercarul sport a primit o caroserie bicoloră, în stilul maşinilor mărcii fabricate la sfârşitul anilor ’60. La exterior sunt folosite nuanţe ca: aurie şi argintie, pe lângă culoarea de bază. Maşina poate fi comandată în combinaţiile originale de culori ale Miura: Rosso Aranico, Verde Scandal sau Blu Tahiti.

La interior se ascund scaune din piele neagră Nero Ade sau cafenie Terra Familia, pe lângă Alcantara şi inserţii din fibră de carbon.

Vezi şi: (foto) Compania Lamborghini a restaurat complet primul exemplar Miura SV

Jantele măsoară 20 şi 21 de inci.

Cât priveşte partea tehnică, aici nu s-au făcut schimbări. A rămas acelaşi V12 de 6.5 litri, capabil să pună la dispoziţie 700 de CP. Sprintul de la 0-100 km/h îl face timp de 2.9 secunde, iar viteza maximă este de 350 km/h.

Vezi şi: (foto/video) Premieră la Goodwood: Mazda MX-5 Retractable Fastback

Iti place articolul?