in , ,

(foto/video) Premieră la Goodwood: Lanzante McLaren P1 GT Longtail

Compania britanică Lanzante, specializată pe deservirea şi restaurarea maşinilor clasice, a făcut o versiune “longtail” a supercarului McLaren P1 – numit GT Longtail. Automobilul cu două locuri pentru pasageri a primit o caroserie alungită, aşa cum avea modelul F1 GTR din anii ’90, şi a fost construit la comanda unui client din Orientul Mijlociu.

Vezi acum: (video) Goodwood Festival of Speed 2018 este LIVE şi pe AutoBlog.MD / Toate noutăţile de la Festivalul de Viteză de la Goodwood vor apărea AICI.

Maşina unică este făcută pe baza versiunii de circuit P1 GTR. În partea frontală a apărut un nou splitter şi noi aripi cu prize de aer. În partea posterioară, cea care a fost alungită, a fost adăugat un spoiler masiv care nu este activ ci va rămâne unul fixat, dar şi un nou difuzor din fibră de carbon.

Vezi şi: (video) MSO a făcut la comandă un unic McLaren 675LT în stilul lui F1 GTR Longtail

Dacă s-a intervenit l-a unitatea de propulsie hibridă, deocamdată nu se cunoaşte, însă ştim că nou este sistemul de evacuare a gazelor de eşapament, realizat din inconel şi cu două terminaţii duble la capăt.

Un McLaren P1 GTR obişnuit este dotat cu un sistem hibrid de propulsie, la bază având un motor V8 twin-turbo de 3.8 litri. În total produce 1.000 de CP, accelerează de pe loc şi până la 100 de km/h în 2.5 secunde şi atinge o viteză maximă de 362 de km/h.

Amintim că acum doi ani, la fel la Goodwood FOS, Lanzante a prezentat o versiune omologată pentru circulaţia pe drumurile publice a lui P1 GTR, numită P1 LM. Maşina se deosebeşte printr-o aerodinamică mai avansată, o greutate redusă cu 60 de kg şi o izolare termică a motorului îmbunătăţită.

Mai multe detalii despre noul McLaren P1 GT urmează a fi dezvăluite mai târziu.

Vezi şi: (foto) Premieră la Goodwood: McLaren P1 LM cu 1.000 de cai putere

Vezi şi: (video) Recordul de timp pe Nurburgring, bătut din nou. De această dată cu un hipercar McLaren

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?