in ,

(foto) Premiera Lada care va schimba totul! Ce se ascunde în spatele anunţului

Compania AutoVAZ a lansat în primele zile ale lunii august o imagine teaser prin care a anunţat o premieră sau o serie de premiere pe care le va dezvălui în curând. Fotografia conţine inscripţia “Premiera care va schimba totul”.

Ce se ascunde în spatele anunţului ni s-a comunicat chiar acum câteva ore.

Lada Granta range of cars 0

Sub cearşafuri se ascund toate maşinile din familia actualizată Lada Granta, în caroserii: sedan, hatchback, liftback şi break! A cincea maşină va fi cel mai probabil noua Lada Vesta Sport.

Lada Granta range of cars 1

Automobilele se deosebesc de predecesori în primul rând prin partea frontală, făcută într-un stil familiar “X” care a fost introdus în premieră pe Vesta. De asemenea, mai au nou faruri, diferite grile ale radiatorului, bare de protecţie şi oglinzi retrovizoare cu semnalizatoare de direcţie.

În habitaclu, diferit va fi cel puţin panoul de bord, a cărui grafică a fost modificată. Informaţii tehnice deocamdată sunt ţinute în secret.

Lada Granta range of cars 4

Toate maşinile vor fi prezentate în premieră publică la Salonul Auto de la Moscova, la sfârşitul lunii august. Procesul de producţie a acestora a început chiar astăzi la uzina din Toliatti.

https://youtu.be/bCR6jaT4y8o

buton subscribe