in ,

(video/update #8) Bugatti prezintă în această seară noul Divo! Urmăreşte evenimentul LIVE

(update 24.08.2018) Iată că a venit ziua în care vom fi martorii lansării noului Bugatti Divo. Evenimentul se va desfăşura pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii şi va fi transmis LIVE începând cu ora 21:20, ora Moldovei.

https://www.youtube.com/watch?v=9m5fc6wbaNQ

Până atunci Bugatti prezintă un ultim teaser video care ne arată forma interesantă a farurilor/luminilor de zi a maşinii, dar şi o parte a capotei cu forme complexe.


(update 22.08.2018) Bugatti ne oferă ocazia să auzim sunetul produs de noul model Divo, prin intermediul unui scurt filmuleţ. Potrivit informaţiilor preliminare, maşina va avea acelaşi W16 de 8.0 litri şi cu patru turbine, care se regăseşte pe Chiron şi versiunea Chiron Sport.


(update 20.08.2018) Bugatti sărbătoreşte şapte milioane de abonaţi ai paginii sale oficiale de Instagram, exact înaintea lansării noului Divo. Cu această ocazie a publicat două imagini teaser sub forma unui puzzle, pe care l-am strâns la un loc.

Prima fotografie ne arată profilul maşinii sub un cearşaf, iar a doua cum noul Divo rulează pe un drum montan.

38928417 2125993324078711 55475036650251223041 n

Bugatti Divo teaser 1 Bugatti Divo teaser 0


(update 15.08.2018) Bugatti a încheiat seria de teasere formată din opt filmuleţe, în care unii dintre creatorii noului Divo povestesc despre câteva caracteristici ale sale. Acum nu ne rămâne decât să aşteptăm premiera modelului.


(update 7.08.2018) Bugatti a lansat încă trei teasere video dintr-o serie compusă din opt filmuleţe, în care oameni din spatele proiectului Divo fac declaraţii referitoare la maşină. Mai nou aflăm că maşina ne va arăta un nou limbaj stilistic al mărcii şi că aceasta este omologată pentru circulaţia pe drumurile publice.


(update 4.08.2018) Bugatti a făcut publice încă o serie de teasere video, inclusiv o imagine cu o parte componentă a maşinii noi – un element aerodinamic care se va găsi ataşat de pragurile laterale, realizat din fibră de carbon şi decorat cu drapelul francez.

divo teaser


(update 28.07.2018) Primul teaser video cu noul Bugatti Divo arată că posteriorul maşinii se va deosebi de cel al unui Chiron. Stopurile vor avea o formă complexă şi tridimensională.

De asemenea, Bugatti ne lasă să auzim sunetul eşapamentului.

Divo Details. Get ready. #BUGATTIDivo #Divo #BuiltforCorners

O postare distribuită de BUGATTI (@bugatti) pe


(10.07.2018) Bugatti pregăteşte un nou model pentru lansare, despre care se crede că va fi o variantă modificată a lui Chiron! Maşina se va numi Divo, va exista în doar 40 de exemplare şi va avea un preţ fix de 5.000.000 de euro!

Bugatti Chiron Divo teaser 0

Noutatea a fost numită în cinstea lui Albert Divo, un pilot francez care în anii 1920 a câştigat de două ori cursa Targo Florio, organizată în Sicilia, cu un automobil Bugatti.

Şeful Bugatti Stephan Winkelmann a afirmat că noul model va fi foarte agil. Divo va fi uşor și va putea genera forţe de apăsare şi forţe g laterale enorme. Rezultatul va fi exprimat prin caracteristici deosebite de manevrabilitate, iar caracterul dinamic al mașinii va fi subliniat de un limbaj de design nou.

“Cu Divo, vrem sa incităm oamenii din întreaga lume”.

Deocamdată nu au fost dezvăluite careva caracteristici tehnice, însă potrivit unor surse neoficiale, acceleraţia de la 0 şi până la 100 de km/h o va face puţin mai repede decât acelaşi Chiron Sport, în timp ce viteza maximă va fi limitată la 385 de km/h.

Premiera mondială a noului Bugatti Divo va avea loc la 24 august în cadrul festivalului “The Quail – A Motorsports Gathering” din California.

Vezi şi: (video) Documentar: Cum a fost construit noul Bugatti Chiron

buton subscribe