(foto) Premieră: Noua generaţie Opel Insignia Grand Sport a fost prezentată sub marca Vauxhall

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Noua generaţie Opel Insignia Grand Sport a fost dezvăluită pentru început sub marca britanică Vauxhall care este de asemenea parte a concernului General Motors. Automobilele cu logoul Opel care ar trebui să apară în scurt timp nu se vor deosebi cu nimic semnificativ.

vauxhall-opel-insignia-grand-sport-2017_1

După cum au promis, noua Insignia a fost modelată după formele conceptului Opel Monza. Rezultatul este încântător, iar designul per ansamblu este reuşit, chiar dacă pe alocuri caracterul maşinii e unul serios şi conservativ.

Vezi şi: (galerie foto) Designul exterior al noii generaţii Opel Insignia nu mai este un secret

Noua generaţie a modelului cântăreşte cu 175 de kilograme mai puţin decât predecesorul său. În acelaşi timp, noutatea a crescut în dimensiuni, doar ampatamentul fiind alungit cu alţi 92 de mm, iar lăţimea ecartamentului s-a mărit cu 11 mm.

vauxhall-opel-insignia-grand-sport-2017_2

Linia acoperişului a fost coborâtă cu 29 de mm pentru a crea proporţiile automobilului într-un spirit sportiv. Compania producătoare dă de înţeles că pasagerii din habitaclu nu vor trebui să-şi facă griji pentru spaţiul liber de deasupra capului şi la picioare.

Arhitectura sau şasiul, E2XX, a fost preluat de la Chevrolet Malibu.

Noua Insignia va fi disponibilă pentru achiziţie cu o mulţime de dotări printre care: toate scaunele cu sistem de încălzire, scaune cu sistem de masaj, ventilare şi memorie a setărilor, încălzire parbriz, head-up display, sistem multimedia cu suport Apple CarPlay şi Android Auto, cruise control adaptiv cu funcţie de frânare automată în situaţii excepţionale, asistent de urmărire a benzii de rulare şi asistent care avertizează despre obiectele care se mişcă la ieşirea din parcare, etc.

vauxhall-opel-insignia-grand-sport-2017_0

Pentru noul model a fost anunţată o transmisie automată nouă cu opt trepte, dar şi un sistem intelectual de tracţiune integrală care este bazat pe două ambreiaje controlate electronic, care au venit să înlocuiască diferenţialul mecanic de pe puntea din spate.

Despre gama de motoare a noului Grand Sport compania nu a spus nimic. Se presupune că vor fi disponibile motoare turbo pe benzină de 1.5 şi 2.0 litri, alături de diesel-uri de 1.6 şi 2.0 litri.

Noul Opel Insignia Grand Sport de asemenea se va vine în SUA sub numele Buick Regal, iar în Australia – Holden Commodore. În luna martie, la Salonul Auto de la Geneva, va avea loc premiera publică a modelului produs sub marca germană şi posibil a versiunii Insignia Sports Tourer.

vauxhall-opel-insignia-grand-sport-2017_3

vauxhall-opel-insignia-grand-sport-2017_4

vauxhall-opel-insignia-grand-sport-2017_5

vauxhall-opel-insignia-grand-sport-2017_6

vauxhall-opel-insignia-grand-sport-2017_7

vauxhall-opel-insignia-grand-sport-2017_8

Holden Commodore

2018-holden-commodore

2018-holden-commodore-1

2018-holden-commodore-2

2018-holden-commodore-3

2018-holden-commodore-4


Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

You may also like...