in ,

(foto) Premieră: Noua generaţie Volkswagen Crafter

Subdiviziunea Volkswagen care se ocupă de producţia automobilelor comerciale a prezentat oficial noua generaţie Crafter. Deocamdată informaţiile despre maşină nu sunt complete, însă şi din ceea ce avem putem afla multe.

2017-vw-crafter

Astfel, noua generaţie Crafter este construită pe baza unei platforme proprii, în timp ce modelul care a existat până acum a fost făcut pe baza lui Mercedes-Benz Sprinter.

Maşina poate fi oferită în trei versiuni de lungime şi trei versiuni de înălţime, însă nu cunoaştem la acest moment mărimile.

2017-vw-crafter (4)

VW ţine să menţioneze că coeficientul aerodinamic este egal cu 0.33, cel mai mic indicator din segment.

2017-vw-crafter (2)

Gama de motoare va include patru dieseluri de 2.0 litri volum însă care vor livra 102, 122, 140 sau 177 CP. Cel mai puternic agregat este bi-turbo.

Cutia de viteze poate fi una mecanică sau automată. Tracţiunea este oferită pe puntea din faţă sau cea din spate, ori se poate opta pentru una integrală 4Motion.

2017-vw-crafter (1)

Printre dotările noului VW Crafter se numără: ESP, cruise-control adaptiv, airbag-uri frontale şi laterale, cameră de supraveghere în spate, faruri cu LED-uri, etc.

2017-vw-crafter (5)

Premiera publică a modelului va avea loc în această toamnă la expoziţia internaţională de autovehicule comerciale din oraşul Hanover. Noua generaţie VW Crafter va fi produsă în oraşul polonez Wrzesnia.

Amintim că la începutul lunii iulie, Volkwagen a publicat schiţele noului Crafter, pe care le puteţi vedea AICI.

2017-vw-crafter (3)

Iti place articolul?