in , ,

(foto) Premieră: Noul McLaren 600LT, preparat de MSO, îşi face debutul la Pebble Beach

Spectaculosul McLaren 600LT in Stealth Grey by MSO, modificat de către divizia specială McLaren Special Operations, va fi arătat publicului la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach în această duminică, 26 august.

Proiectul are menirea să demonstreze posibilitățile de modernizare a maşinii care va sta pe piaţă doar un an de zile.

Finisat într-o vopsea de culoare Stealth Gray MSO, această mașină unică oferă o gamă largă de îmbunătățiri atât din catalogul opțiunilor MSO Defined , cât și din catalogul opțiunilor pentru clienți MSO Bespoke, oferind o previzualizare a cât de multă personalizare poate fi încorporată în cea mai ușoară, cea mai puternică maşină stradală din Sports Series a McLaren.

Prezentat în luna iulie la Festivalul de viteză Goodwood, modelul McLaren 600LT este un exemplu a filozofiei McLaren, cea de a produce maşini sport şi supercaruri ușoare care oferă performanțe extreme și implicare excepțională a șoferului. 

Caracterizându-se în mod unic printr-un eşapament cu terminaţii care ies aproape vertical, automobilul care produce 600 de CP poate accelera până la o viteză de 96 de km/h în doar 2.8 secunde şi poate înainta spre o viteză maximă de 328 de km/h.

Exteriorul masinii tunate acasă se distinge, după cum am remarcat, printr-un finisaj de vopsea Stealth Gray, cu un pachet Matt Black și McLaren Orange Exterior pentru a accentua caracteristicile aerodinamice ale mașinii. 

Gura de aerisire din fibră de carbon de pe acoperiş, inspirată de legendarul McLaren F1 Longtail, este o dotare cheie MSO Bespoke și funcționează ca un sistem complet de admisie a aerului. O cameră de telemetrie pentru folosirea sa pe circuite este integrată perfect în capacul acestei prize de aer pentru a înregistra momente de inspirație.

Vezi şi: (video) MSO a făcut la comandă un unic McLaren 675LT în stilul lui F1 GTR Longtail

Alte opțiuni MSO Defined pe mașină includ toate cele trei pachete Carbon Fibre Upgrade, disponibile pentru modelul 600LT, care includ oglinzi exterioare, inserții de ușă exterioare, splitter frontal, spoiler spate, difuzor şi alte elemente aerodinamice. Din fibră de carbon mai este realizat acoperişul şi montanţii superiori, dar şi gurile de aerisire din zona superioară a aripilor faţă.

Toate acestea împreună cu jantele forjate din aliaj uşor şi cu 10 spiţe, vopsite în culoarea Gloss Black, nu numai că îi redau un look spectaculos, ci şi îi reduc mai mult greutatea.

În habitaclu, pasagerilor li se va aminti că maşina are o atracţie spre circuite, printr-o multitudine de intervenţii ale MSO. Acolo se pot regăsi scaunele Super-Lightweight Carbon Fibre Racing Seats preluate de la McLaren Senna, având cusături contrastante de culoare McLaren Orange, inclusiv pe panourile uşilor.

Pachetul Carbon Fibre Interior Upgrade Pack aduce inserţii de fibră de carbon pe tunelul central şi uşi, iar cu pachetul MSO Clubsport Pro Pack optat se mai poate instala o bară de protecţie în spatele scaunelor şi centuri de siguranţă cu prinderi în şase puncte.

Caracterul interiorului este transformat în continuare prin prezența unui capac din fibră de carbon încorporat în plafon și a două conducte de admisie din acelaşi material, care sunt perfect integrate în designul cabinei lui 600LT.

O notă de lux suplimentară este sistemul audio Bowers & Wilkins cu 12 difuzoare, în timp ce alte detalii frumoase care completează imaginea maşinii includ: broderie Bespoke pe tetiere, gravare discretă a inscripţiei “600LT” pe ​​pedala de acceleraţie și un set special de chei vopsite manual.

Un McLaren 600LT obişnuit costă aproximativ 244.000 de dolari, în timp ce unul ca şi acesta din articol – 363.500 de dolari.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?