in ,

(foto) Primele exemplare Land Rover Defender au venit oficial în Moldova

Noul Land Rover Defender a venit oficial în Republica Moldova! După ce în luna martie în țara noastră a avut loc o prezentare statică cu ajutorul unui exemplar ce călătorea pe la importatorii din Europa de Est, iată că acum Land Rover Moldova a primit oficial primele cinci exemplare Defender care sunt disponibile pentru a fi cumpărate de către clienții locali.

Exemplarele ajunse de curând la Chişinău sunt într-o versiune 110, ceea ce înseamnă o caroserie cu cinci uşi. Trei dintre acestea au fost alese cu, deocamdată, motorizarea cea mai puternică – unitatea turbo pe benzină cu şase cilindri în linie şi cu un volum de 3.0 litri.

Aceasta produce tocmai 400 de CP şi 550 Nm de cuplu, dispune inclusiv de un compresor acţionat electric şi un demaror-generator conectat la o reţea electrică de 48 V, toate parte dintr-un sistem de propulsie mild hybrid. Un astfel de SUV poate face 0-100 de km/h în doar 6.0 secunde!

Alte două maşini au sub capotă un turbo diesel de 2.0 litri, cu 240 CP/430 Nm. Toate motoarele sunt cuplate la o cutie de viteze automată ZF cu opt trepte. Sistemul de tracţiune de la bord este unul integral permanent cu diferenţial central, mai are un demultiplicator automat cu două trepte inferioare pentru a putea circula cu viteze extrem de reduse, iar opţional se mai poate opta pentru un diferenţial spate Active Locking Rear Differential.

În ţara noastră, preţul de start pentru Defender 110 (există apropo şi un Defender 90 cu doar trei uşi) este de 49.900 de euro.

Maşina poate exista în şase nivele de echipare la moment: standard, 110 S, 110 SE, 110 HSE, 110 X şi specificaţia limitată în primul an de vânzări 110 First Edition. Accesează pagina land-rover.md pentru a vedea care sunt diferenţele echipărilor, dar şi mai multe detalii.

Sunteţi aşteptaţi în showroom-ul Land Rover de pe strada Calea Ieşilor 14/1 pentru a admira noul SUV pe viu!

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

Iti place articolul?