in ,

(foto) Primele imagini cu BMW Seria 8 Concept au ajuns pe internet înainte de premieră

La doar o zi înainte de premieră, în spaţiul virtual s-au “scurs” primele imagini ale unui concept nou făcut de BMW. Acesta prefigurează viitoare Serie 8 care va apărea în vânzare în 2018.

Designul conceptului este unul agresiv şi cu o conotaţie sportivă. Iese în evidenţă grila imensă a radiatorului care pare că împinge maşina tot mai înainte, dar şi gurile de aerisire mari ale barei de protecţie frontale. Acestea din urmă asigură o răcire eficientă vor îndrepta curenţii de aer pe toată suprafaţa laterală.

Coupeul mai are un parbriz destul de înclinat şi un acoperiş cu o pantă destul de “abruptă”.

Deja nu mai este un secret că BMW Seria 8 va fi produs în serie. Anterior s-a vehiculat că marca germană a înregistrat denumirile 825, 830, 835, 850, 845, 860, M8 şi M850.

Vezi şi: Noul BMW M8 va fi produs în trei tipuri de caroserii

Se crede că noutatea va înlocui coupeul din Seria 6 şi va avea la bază platforma CLAR, cea pe care sunt construite noile Seria 5 şi Seria 7.

Recent, BMW a publicat o primă imagine teaser oficială în care ni s-a arătat silueta noului său concept. Premiera maşinii va avea loc chiar mâine, 26 mai, în cadrul Concursului de Eleganţă de la Villa d’Este).

Vezi şi: (foto) Conceptul noului BMW Seria 8 Coupe va fi prezentat la 26 mai 2017