in , ,

(foto) Primul program de tuning pentru noul Land Rover Discovery vine de la Startech

Atelierul german de tuning Startech a prezentat un program de modificări pentru a cincea generație a SUV-ului Land Rover Discovery. Acestea afectează atât exteriorul, cât şi interiorul, iar un exemplar gata făcut a putut fi văzut şi la Salonul Auto de la Frankfurt.

Land Rover Discovery by Startech diferă de maşina obişnuită printr-o bară de protecţie frontală modificată, la baza căreia este atașat un splitter, un difuzor imens pe bara de protecţie posterioară, praguri, oglinzi retrovizoare şi inserţii laterale cu logourile companiei şi drapelul britanic.

Evident există şi un eleron pe uşa portbagajului care nu a fost montat acolo doar pentru frumuseţe, ci şi pentru a spori forţa de apăsare pe puntea din spate.

Vezi şi: (video) Test Drive: Land Rover Discovery 5

Dacă sub capotă nu s-a umblat defel, germanii măcar au lucrat la sistemul de evacuare, prin care acum se poate auzi un sunet similar celui al unui motor V8. Terminaţiile sunt făcute în stilul celor văzute pe noul Range Rover Velar.

La comanda clientului, caroseria maşinii poate fi vopsită în două culori, iar gama variată de jante din aliaj pot măsura 22 de inci.

În habitaclul maşinii se pot regăsi praguri iluminate, covorașe noi şi pedale cu inserţii din aluminiu. Decorul poate fi completat cu Alcantara, lemn, piele, iar unele suprafeţe pot fi înlocuite cu fibră de carbon.

Atelierul Startech accentuează că, practic, nu există restricții în privinţa culorilor alese şi a variantelor de tapițerie interioară.

Vezi şi: (video) Frankfurt 2017: Premieră mondială – Noul Land Rover Discovery SVX

GALERIE FOTO:

FOTO: autoevolution.com
FOTO: autoevolution.com
FOTO: autoevolution.com
FOTO: autoevolution.com
FOTO: autoevolution.com
FOTO: autoevolution.com

FOTO: autoevolution.com

Iti place articolul?