in , ,

(foto) Primul program de tuning pentru noul Mercedes-AMG G 63 este gata şi l-a făcut Lumma Design

La două săptămâni după prezentarea noii generații a SUV-ului Mercedes-AMG G63, atelierul de tuning german Lumma Design ne arată în format digital primul program de tuning pentru acesta, numit CLR G770.

Premiera proiectului va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

CLR G770 se evidențiază începând cu designul exterior, fiind vopsit în două culori separate pe orizontală, puțin mai jos de linia geamurilor laterale.

Mașina a primit un nou kit aerodinamic, care prin nişte bosaje din carbon i-au mărit lăţimea cu 40 de milimetri, alături de bare de protecție noi cu inserţii din carbon şi praguri laterale în care sunt încorporate terminaţii cu o formă în stilul celor de pe celelalte maşini AMG în afară de G-Class.

Capota este de asemenea nouă, făcută integral din fibră de carbon şi dispune de guri de aerisire. Din acelaşi material uşor au fost confecţionate corpurile oglinzilor retrovizoare, mânerele uşilor, muchiile laterale, spoilerul spate, suportul pentru roata de rezervă cu un stop adiţional şi panoul suplimentar cu lumini de zi LED care stă pe acoperiş.

Vezi şi: (foto) Premieră: Mercedes-AMG G 63 Edition 1 – maşina care va exista pe piaţă doar un an

Clienţii îşi vor putea alege un set de jante din aliaj ușor în două culori LUMMA CLR Racing 2, cu diametrul de 23 sau 24 de inci (în locul celor standard de 21 sau 22 inci) şi cu punct de fixare unic central. Opţional se pot oferi jante de 24 de inci pe ambele punţi LUMMA CLR 24 RS, “încălţate” în anvelope care măsoară 295/30ZR24 în faţă şi 355/25ZR24 în spate.

Vezi şi: (video) E ca şi nou! Iată cum a intrat şi cum a ieşit un Mercedes G63 AMG dintr-un atelier din Chişinău

Interiorul modelului Mercedes-AMG G63 a fost de asemenea realizat în două culori, la fel cum este exteriorul, şi este tapiţat cu multă piele şi Alcantara. Există de asemenea un set de pedale din aluminiu cu inserţii din cauciuc anti alunecare și covorașe de firmă cu margini din piele.

Vezi şi: (foto) Un Mercedes-AMG G63 modificat de Posaidon te poate duce cu 285 de km/h

La capitolul tehnic, Lumma Design a pregătit doar un set de elemente ale suspensiei care permit micşorarea gărzii la sol, dar şi un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament cu clapete active pentru a intensifica sunetul generat.

Motorul V8 de 4.0 litri 585 CP și 850 Nm nu a fost supus unor modificări, însă atelierul de tuning promite să prezinte un pachet de performanță în viitorul apropiat.

Iti place articolul?

-1 points
Upvote Downvote