in

(foto) Primul proiect de tuning pentru noul Range Rover Velar este aproape gata

Atelierul german Lumma Design a prezentat primele imagini ale noului său proiect bazat pe cele mai nou SUV Range Rover – Velar.

Deocamdată specialiştii firmei au dezvoltat designul kitului exterior al maşinii şi doar în mod virtual. Foarte multe elemente vor fi făcute din fibră de carbon.

Proiectul a fost numit CLR GT Limited Edition şi este pregătit cu ocazia aniversării a 30 de ani de la fondarea atelierului.

Unele din trăsăturile care fac acest kit exterior deosebit sunt aripile foarte extinse, noua capotă ventilată, un eleron din carbon, dar şi: praguri, o grilă a radiatorului, elemente ale gurilor de aerisire de pe bara de protecţie frontală şi un difuzor, toate făcute din acelaşi material.

Potrivit unor informaţii, un exemplar Lumma CLR GT Range Rover Velar va costa cel puţin 100.000 de dolari. Suma enormă cerută ar putea însemna că la bază ar sta maşina în versiune de top cu aproape toate dotările incluse.

Vezi şi: Lumma Design transformă Bentley Bentayga dintr-un SUV de lux în unul sport

Amintim că Range Rover Velar a fost prezentat acum o lună la Salonul Auto de la Geneva. Modelul este poziţionat în gamă între Evoque şi Sport.

Vezi toate detaliile despre model: (foto/video) Premieră mondială: Range Rover Velar