in ,

(foto) Primul Volvo XC40 a ajuns în Moldova

Primul Volvo XC40 a ajuns în ţara noastră. Automobilul a fost surprins alături de alte câteva maşini Volvo, pe o camionetă cu platforme, în preajma showroom-ului Volvo de pe bd. Dimitrie Cantemir.

Crossover-ul va fi prezentat oficial, local, în curând şi vă vom anunţa în cel mai scurt timp despre când se va întâmpla asta.

FOTO: facebook.com/Oleg Petcu

Vezi şi: (foto/video) A fost dat startul producţiei noului Volvo XC40. Iată unde şi cum este asamblat

Exemplarul în cauză este într-o versiune R-Design, cu jante de 20 de inci şi o caroserie bi-coloră cu nuanţă principală Bursting Blue. Deocamdată nu avem ocazia să aflăm ce propulsor se ascunde sub capotă, însă oricare ar fi, pe benzină sau motorină, acesta are un volum de 2.0 litri.

Cutia de viteze este standard una automată cu opt trepte şi la fel, în nivel de echipare de bază, este inclus un sistem de tracţiune integrală.

Apropo, prin intermediul primei imagini avem ocazia să observăm că noul XC40 beneficiază de o protecţie destul de bună a compartimentului motorului.

 

FOTO: facebook.com/Oleg Petcu

Amintim că noul Volvo XC40 a putut fi comandat preliminar încă de la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut. Preţul de start în ţara noastră porneşte de la 36.000 de euro.

Vezi mai multe: (foto/video) Volvo XC40 – avem prețurile noului model în Moldova