in

(foto) Prinţul Harry îşi vinde maşina, un Audi RS 6 Avant cu foarte multe dotări opţionale

Prinţul britanic Harry a decis să-şi vândă automobilul după ce recent s-a însurat. Se pare că acum are nevoie de mai mulţi bani în plus ca niciodată.

Oferta cuprinde un break sport Audi RS 6 Avant, care este foarte bine dotat şi are un parcurs mic, unde mai pui că starea tehnică este excelentă după ce a circulat doar pe drumuri de calitate.

FOTO: wikihow.com

Automobilul a fost produs în 2017 şi are un preţ de listă de 91.530 de lire sterline (circa 102.830 de euro), însă compania Auto Trader îl dă mai ieftin viitorului proprietar – cu 71.900 de lire (80.775 de euro), şi asta pe lângă faptul că are dotări opţionale în valoare de alţi circa 13.000 de euro.

Lista cuprinde: acoperiş panoramic, geamuri fumurii, suspensie RS Sport plus cu sistem dynamic ride control, servodirecţie dynamic, night vision assist, vopsea Daytona Grey, jante de 21 de inci, pachet de sisteme de asistenţă la parcare, eşapament sport, head-up display, scaune faţă şi spate încălzite şi altele.

Iată şi lista dotărilor standard:

Amintim că un Audi RS 6 Avant obişnuit, din generaţia precedentă, este dotat cu un motor V8 de 4.0 litri, care produce 560 de CP şi 700 Nm de cuplu. Acceleraţia până la o viteză de 100 de km/h o poate face în 3.9 secunde, iar cea maximă pe care o poate atinge a fost mărită pe acest exemplar – de la 250 la 280 de km/h.

Automobilul are un parcurs de 7.184 de kilometri.

Vezi şi: (video) Kate şi William şi-au luat o nouă maşină cu şapte locuri după naşterea micului prinţ

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?