in , ,

(foto) R.S. 2027 Vision ne va demonstra cum vede Renault viitorul său în Formula 1

Compania Renault anunţă premiera unui concept nou care va fi prezentat la Salonul Auto de la Shanghai. Prototipul numit R.S. 2027 Vision va demonstra viziunea brandului a viitorului în autosport, în particular vorbind despre Formula 1.

Deocamdată francezii ne-au arătat o fotografie teaser din care puţin ce se poate înţelege şi ţine în secret toate informaţiile. Ni se comunică doar că noutatea va fi o viziune a mărcii despre maşina care ar putea apărea în Formula 1 în anul 2027 şi mai arată râvna celor de la Renault pentru a participa în curse pentru o perioadă îndelungată de timp.

De asemenea, în mesajul scurt al celor de la Renault ni se spune că odată cu acest concept se vor face nişte paşi de probă în sfera unor tehnologii noi, care pot fi transferate din autosport în lumea automobilelor de serie şi invers.

Premiera conceptului R.S. 2027 Vision va avea loc la 19 aprilie. La evenimentul de prezentare va participa atât directorul general al Renault Sport Racing Cyril Abiteboul şi cvadruplul campion Formula 1 Alain Prost.