in , ,

(foto) Raionul Ungheni: Cum un tânăr s-a oprit cu maşina în copac la nici cinci dimineaţa

Un echipaj de salvatori ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitaţi cu noaptea-n cap să intervină pentru a efectua nişte lucrări de descarcerare în urma unui accident de circulație. Acesta a avut loc în această dimineaţă devreme, în raionul Ungheni, între localitățile Rezina și Cetireni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:44.

Potrivit datelor înregistrate, un Volkswagen Passat a derapat de pe traseu și s-a lovit într-un copac. În urma impactului, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 26 de ani, a rămas blocat în interior până la sosirea salvatorilor.

În urma accidentului bărbatul a suferit diverse traumatisme, fiind transportat de echipajul medical la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de poliție.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?

-1 Points
Upvote Downvote