in

(foto) Randări: Conceptul BMW Seria 8 în caroserii pick-up, Cabrio, Gran Coupe sau Shooting Brake

Coupeul “reîncarnat” BMW Seria 8 este deja de multă vreme una din principalele teme de discuţii în presa auto mondială. Nu stau indiferenţi nici designerii independenţi, care încearcă să-şi imagineze deja maşina în diverse caroserii.

Tradiţional, printre primii se numără cei de la studioul X-Tomi Design, care au pregătit patru variaţii noi bazate pe conceptul Seriei 8 prezentat recent. Una din ele este un pick-up şi acesta poate fi numit instant – absurd. La sigur bavarezii nu vor construi aşa ceva niciodată.

BMW Concept 8 Pickup2

Designerii de la X-Tomi Design nu s-au oprit doar la pick-up, ci şi-au imaginat cum ar arăta conceptele noului BMW Seria 8 în caroserii Cabrio, Gran Coupe sau Shooting Brake.

Nu se exclude că BMW chiar va crea asemenea modele ca Seria 8 Cabrio sau o variantă cu patru uşi a coupeului, în timp ce modelul Shooting Brake are mai puţine şanse sau chiar deloc. Totuşi, ultimele două ar putea ţine piept concurenţei din partea unor modele ca Porsche Panamera sau Ferrari GTC4Lusso.

Vezi şi: (foto) 20 maşini care puţin probabil sau niciodată nu vor fi făcute în caroserie pick-up sau ute

BMW Concept 8 Cabrio2

BMW Concept 8 GranCoupe2

BMW Concept 8 ShootingBrake2

Amintim că în cadrul expoziţiei Concorso d’Eleganza Villa d’Este, desfăşurată recent în Italia, a fost demonstrat publicului larg conceptul lui BMW Seria 8 Coupe. Acesta va deveni în scurt timp model de serie şi deja avem confirmarea apariţiei lui M8.

Vezi mai multe: (foto/video) Premieră: BMW Seria 8 Concept. Iată cum va arăta cel mai luxos coupe al mărcii

Vezi şi: (foto/video) Surpriză de la BMW. După conceptul Seriei 8, nemţii ne arată prototipul lui M8