in , ,

(video) Los Angeles 2017: Premieră – Range Rover SVAutobiography facelift debutează cu uşi spate acţionate electric

Land Rover a prezentat oficial varianta actualizată a celui mai luxos Range Rover facelift, care după câte cunoaşteţi se numeşte SVAutobiography. SUV-ul premium şi-a făcut debutul în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

O caracteristică cheie pe care britanicii au remarcat-o chiar la începutul unui comunicat de presă este că maşina are nişte uşi spate acţionate electric. Respectiv, acestea se deschid şi se închid prin apăsarea unor butoane corespunzătoare de pe o consolă.

O altă noutate sunt scaunele noi pentru pasagerii spate care au acum un spaţiu de 1.2 metri pentru picioare. Acestea sunt mult mai confortabile, au o componenţă diferită la interior şi sunt reglabile electric.

Speteaza se poate înclina până la 40 de grade, iar cei care vor călători pe scaunele spate vor avea acces la un sistem de încălzire şi masaj cu efect de pietre fierbinţi.

Aceeaşi pasageri vor putea folosi ecrane individuale ale sistemului multimedia (10 inci fiecare), un frigider în cotieră, măsuţe retractabile acţionate electric, etc. Se remarcă şi un ceas elveţian marca Zenith care este integrat în tunelul central spate.

Pentru prima dată pentru acest model este disponibil şi un panou acţionat electric în portbagaj. Cu ajutorul acestuia este facilitată descărcarea şi încărcarea lucrurilor.

Range Rover SVAutobiography facelift va fi disponibil la comandă cu trei propulsoare la alegere:

  • diesel de 4.4 litri cu 339 de CP
  • plug-in hybrid cu 404 CP
  • benzinar V8 de 5.0 litri cu 565 CP (0-96 de km/h în doar 5.2 secunde)

Preţurile de start pornesc în Marea Britanie de la 167.850, 168.015 şi 177.030 lire sterline respectiv.

Vezi şi: (video) Premieră mondială: Cel mai luxos SUV Range Rover a trecut printr-un facelift

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?