in

(foto) Renault ZOE primeşte noul motor R110 care îl face mai puternic şi mai dinamic

Renault a pregătit şi a dezvăluit un update consistent pentru al său cel mai bine vândut electromobil în Europa. Noul ZOE R110 beneficiază acum de un nou motor care produce aproximativ 110 CP. Printre altele modelului i-a fost actualizat şi sistemul multimedia.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Renault ZOE – cu mașina electrică prin Chișinău

Renault ZOE R110 2018 0

În ciuda faptului că are aceeași dimensiune ca R90, R110 este cu puţin peste 16 cai mai puternic decât predecesorul său. Conducătorii auto vor beneficia de o performanță mai mare pe șoselele, deoarece noul motor contribuie la reducerea cu două secunde a timpului de accelerare de la 80 la 120 km/h.

La viteze mai mici, în același timp, R110 are disponibil instantaneu un cuplu maxim de 225 Nm, ceea ce face ZOE să fie cât mai agil în toate zonele urbane.

Noul motor Renault R110 este o evoluție a modelului R90, dezvoltat în doar doi ani, în Franța, la uzina Cleon din Normandia. În plus față de performanța energetică remarcabilă a modelului R90, R110 îmbină o combinație de inovații legate de mașinile electrice și putere electronică, care au generat un plus de peste 16 CP fără nici o creștere a greutății sau volumului.

Renault ZOE R110 2018 1

Sistemul multimedia R-LINK Evolution este acum disponibil pentru ZOE cu suport al interfeţei Android Auto. Asta înseamnă că proprietarii electromobilului vor putea accesa aplicaţii Android compatibile cu mașina, stocate pe telefonul smartphone (inclusiv Waze, Deezer, Spotify, TuneIn, Skype, Messenger, Audible și multe altele disponibile din Magazinul Google Play) pe ecranul multimedia al mașinii.

Modelul ZOE din gama anului 2018 va putea fi comandat într-o nouă culoare stilată, întunecată, metalică: Blueberry Purple. Versiunea high-end INTENS va aduce noul pachet exclusiv Blueberry Purple, care combină un exterior purpuriu cu un finisaj din violet satinat pe planşa de bord, levier, marginile difuzoarelor sistemului audio şi pe cusăturile scaunelor tapiţate cu materiale textile de culoarea neagră şi violetă.

Renault ZOE R110 2018 3

Renault ZOE R110 2018 2

Renault ZOE R110 2018 4

Cărțile de precomandă pentru ZOE echipat cu noul motor R110, compatibil cu interfaţa Android Auto și pachetul Blueberry Purple Pack se vor deschide în Franța în martie 2018.

Caracteristicile tehnice complete:

Renault ZOE R110 specs