in ,

(foto) Renumitul vlogger Wylsacom a făcut un accident cu Porsche-ul care i-a fost dăruit recent

Renumitul vlogger Valentin Petuhov, cunoscut în spaţiul virtual sub pseudonimul Wylsacom, şi-a avariat serios Porsche-ul care i-a fost dăruit recent. Este vorba despre un coupe 911 Turbo în caroserie 997.

Accidentul s-a întâmplat pe o autostradă dintr-o suburbie a Moscovei pe care se circulă cu plată. Însuşi şoferul nu a avut de suferit.

Vezi şi: (video) Şoferul unui Lamborghini Murcielago a pierdut controlul volanului din cauza acvaplanării

Vezi şi: (video) Rusia: A primit un Porsche 911 Turbo S nou după ce un mecanic de la service i l-a distrus pe cel vechi

Valentin Petuhov a povestit într-o postare pe o reţea de socializare cum s-a întâmplat totul:

“Ghinion. Accidentul s-a întâmplat pe autostrada cu plata din preajma oraşului Odinţovo. Mă deplasam spre capitală. Exact după ce am trecut al doilea punct de plată a început să ploaie puternic. Am sesizat acest lucru, dar totuşi am început să accelerez, 500 de cai sunt 500 de cai. Viteza pe care am avut-o nu depăşea 110 km/h.

După câteva momente am simţit că pierd maşina, s-a început procesul de acvaplanare, după care îmi aduc aminte că mergeam cu spatele. Respectiv asta s-a întâmplat după ce am lovit parapetul m-am întors la 180 de grade”.

Conform estimărilor personale, reparaţiile îl vor costa în jurul a cinci-şase mii de euro. Nu se menţionează, dar se pare că motorul a supravieţuit.

Renumitul vlogger s-a ales doar cu o sperietură în urma acestui accident, însă a învăţat lecţia.

“Ce mai vreau să spun – nu goniţi şi mereu cuplaţi-vă centura de siguranţă. Eu mi-am pus centura şi de aceea am trăit doar o sperietură. Important este că nimeni nu a avut de suferit. Metalul îl vor repara”, a concluzionat Wylsacom.