in

(foto) RevoZport modifică frumos SUV-urile Mercedes-AMG G 63 şi G 65

Atelierul de tuning RevoZport a pregătit un program de modificare a celor mai performante versiuni a modelului G-Class – G 63 AMG şi G 65 AMG. SUV-urile iconice au primit un kit exterior aerodinamic modificat şi au devenit mai puternice.

Formele pătrate au devenit mai impunătoare datorită aspectului vizual agresiv. Datorită instalării cu acurateţe a unor bosaje proeminente, lăţimea maşinilor a devenit mai mare cu 70 de mm, până la 1.995 mm sau aproape doi metri!

Pe lângă aceasta, maşinile de teren se remarcă prin noi bare de protecţie cu un spoiler suplimentar, dar şi printr-o capotă ventilată nouă care are o serie de elemente din fibră de carbon. De menţionat că acelaşi material decorativ a fost folosit pe larg în habitaclu.

Din păcate atelierul de tuning nu a publicat o galerie extinsă de fotografii, însă menţionează că interiorul ambelor modele poate fi personalizat aşa cum doreşte clientul.

Firma mai pune la dispoziţie şi lucrări la capitolul tehnic. Atelierul poate reprograma unitatea de control electronic a motorului şi instala un nou sistem sport de evacuare a eşapamentului din titan. Acestea din urmă măresc puterea unui G 63 până la 650 de CP, iar a aunui G 65 până la 700 de CP.

Mai multe detalii, dar şi costul tuturor modificărilor, se discută în mod individual cu fiecare client.

Iti place articolul?