in

(foto) Rimac Automobili aduce la Pebble Beach modelul special C_Two California Edition

Compania croată a lui Mate Rimac a pregătit o primă ediţie specială a noului său hipercar electric, care se deosebeşte de o maşină standard prin culoarea caroseriei şi alte câteva detalii. Cu aceasta, Rimac Automobili va participa în această săptămână la Monterey Car Week, un eveniment auto renumit datorită Concursului de Eleganţă de la Pebble Beach.

Amintim că noul Rimac C_Two a fost prezentat în premieră în martie la Salonul Auto de la Geneva şi acum, în ultimele zile ale lui august, urmează să-şi facă primul debut public peste ocean.

Rimac C Two California Edition 2018 9

Înainte de a participa la Monterey Car Week, noul Rimac C_Two California Edition a fost expus pentru câteva zile în muzeul celebru Petersen Automotive din Los Angeles.

Caracteristicile speciale ale maşinii sunt: culoarea deschisă a caroseriei – Mexican, un set de jante cu design nou, dar şi un mini portbagaj în care au fost depozitate frumos două sticle cu vin spumant, cu un volum de şase litri fiecare, şi un set de pahare din cristal.

Vezi şi: Niciodată nu s-ar fi aşteptat la asta! Porsche a cumpărat 10% din acţiunile companiei lui Mate Rimac

Rimac C Two California Edition 2018 3

Din punct de vedere tehnic schimbări nu sunt. C_Two este al doilea electromobil de serie al companiei Rimac, construit pe baza unei caroserii monococă din fibră de carbon şi un şasiu cu un set de acumulatori structural integrat.

C_Two este propulsat de patru motoare electrice, câte unul în fiecare roată şi care mai au cutii de viteze individuale. Hipercarul sofisticat generează în total 1.914 cai putere şi un cuplu maxim de 2.300 Nm! Caracteristicile dinamice sunt următoarele: 0-97 km/h – 1.85 secunde, 0-100 km/h – 1.97 secunde, 0-300 km/h – 11.8 secunde (cu 2.4 secunde mai repede decât Concept_One). O distanţă de 402 metri o parcurge în 9.1 secunde, iar viteza maximă ajunge la 415 km/h.

În baza caracteristicilor dinamice oficiale, maşina a fost desemnată cea mai rapidă din lume la ora actuală! Va exista în doar 150 de exemplare şi majoritatea au fost deja comandate.

Vezi şi: (foto) Cum creatorii hipercarului electric Rimac C_Two au glumit pe seama lui Richard Hammond

buton subscribe

GALERIE FOTO: