in , ,

OMGOMG WTFWTF LOLLOL AngryAngry

(foto) Rîşcani: Un tânăr şofer a făcut accident fiind beat la volan. Pasagerul său minor de 17 ani a decedat pe loc

Un accident rutier cu implicarea mai multor tineri s-a întâmplat în această dimineaţă în raionul Rîşcani din nordul ţării, pe traseul secundar dintre satul Recea şi Aluniş. Patru persoane cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani se aflau într-un automobil care s-a răsturnat.

Despre accident Inspectoratul de Poliţie Rîşcani a fost alertat la ora 6:00 dimineaţa!

Potrivit informaţiilor care ne-au fost comunicate de ofiţerul de presă al IP Rîşcani Ina Moscaliuc, grupul operativ care a ajuns la locul accidentului a stabilit că şoferul automobilului de model Audi, un bărbat cu vârsta de 22 de ani, locuitor al satului Aluniş, deplasându-se din direcția satului Recea spre Aluniş, a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu şi s-a răsturnat.

Drept pasageri mai avea doi tineri cu vârsta de 18 şi 19 ani, dar şi un minor în vârstă de 17 ani, toţi localnici ai satului Aluniş.

Ajungând la faţa locului, medicii nu au putut decât să constate decesul celui mai tânăr pasager, în timp ce doar pe conducătorul automobilului l-au luat cu ei la spitalul raional.

Apropo, şoferul a fost testat alcoolscopic şi s-a demonstrat că avea o concentrație de 1.06 mg/l de alcool în aerul expirat!

Alte circumstanțe ale producerii accidentului rutier se stabilesc.