in , , ,

(foto) Ruşii au prezentat un motor V12 Quadro Turbo. Agregatul ar putea fi instalat pe limuzina prezidenţială

În cadrul Salonului Auto de la Moscova, la standul Institutului ştiinţific central de cercetare auto din Rusia (NAMI), a fost demonstrat publicului un motor nou cu 12 cilindri de producţie autohtonă.

Reprezentanţii instituţiei de stat au dat asigurări că acesta este un produs original, făcut în Rusia timp de un an de zile. Cel mai probabil cu un asemenea motor vor fi dotate maşinile din cadrul proiectului “Cortegiu”, inclusiv şi viitoarea limuzină prezidenţială.

Volumul propulsorului cu sistem de injecţie directă constituie 6.6 litri. Informaţiile prezentate arată că acesta poate dezvolta o putere de 856 de cai şi un cuplu maxim care poate atinge 1.470 de Nm, însă acesta din urmă va fi limitat la 1.000 de Nm pe maşini.

Alături de motor a fost demonstrată şi o transmisie automată care ar putea fi cuplată la motorul descris anterior. Aceasta a fost numită R932 şi are 9 trepte.

Pe panoul unde este afişată descrierea piesei se menţionează că transmisia este destinată pentru autoturisme de clasă premium, tot-teren-uri şi microbuze cu tracţiune pe puntea faţă/spate sau integrală.

Vezi şi: (foto) Panoul de bord al viitoarei limuzine prezidenţiale ruseşti ar indica un sistem de propulsie hibrid

Motor Transmisie Proiect Cortegiu_07

Motor Transmisie Proiect Cortegiu_08

Motor Transmisie Proiect Cortegiu_09

Vezi şi: (foto) Este oficial! Așa va arăta mașina lui Putin și Medvedev

Sursa: kolesa.ru

Iti place articolul?