in ,

(foto) S-a parcat într-un loc interzis la Iaşi. Indiferenţa sa nu a rămas nepedepsită

Proprietarul unui SUV Mercedes-Benz ML-Class, moldovean de origine, s-a ales cu o pedeapsă pe măsură, după ce şi-a lăsat maşina într-un loc interzis. Nu s-a întâmplat asta acasă, ci în altă ţară, acolo unde există ordine şi reguli stricte.

Un martor ocular a fotografiat automobilul înmatriculat în Republica Moldova în parcarea unui centru comercial de la Iaşi. Acesta spune că mulţi moldoveni sunt amendați pentru că nu îşi parchează maşinile într-o parcare subterană din preajmă, care are mii de locuri. Motivul – nu vor să plătească.

Iată că printre aceştia s-a numărat şi protagonistul nostru. Administraţia nu a tolerat o asemenea indiferenţă şi i-a montat pe o roată un mecanism de blocare. Acum şoferul nu îşi va putea mişca maşina până nu va achita o amendă care la sigur e mai mare decât taxa pentru un loc în parcarea sus menţionată.

Vezi şi: (foto) Moldovenii se parchează „corect” şi în ţări străine. Vezi isprava unui proprietar de Mercedes

Sursă foto: facebook.com/StopHamMoldova

Vezi şi: (foto) Parcare în şanţ. Şoferul unei Toyota a ajuns popular în online-ul moldovenesc

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].