in ,

(foto) Să fie acesta cel mai atractiv Mercedes-Benz W124 aflat în vânzare în Moldova? Cât costă

Pe una din platformele de vânzare online a automobilelor a apărut un anunț care stârnește interesul multor moldoveni. Este vorba despre un Mercedes-Benz E-Class în caroserie W124, produs în anul 1995 și care a fost expus la vânzare cu prețul de 6.200 de euro.

Exemplarul care este în versiune coupe a apărut în vânzare astăzi și a adunat deja peste 1.400 de vizualizări la momentul scrierii acestui articol. Acesta cucerește cu starea exteriorului și a interiorului în care se află. Cel mai probabil a fost recondiționat de curând.

Vorbim despre un E 200 Coupe care are sub capotă un motor pe benzină de 2.0 litri și care are o culoare neagră a caroseriei, una care se combină superb cu jantele AMG. Pielea din interior, starea volanului și a inserțiilor la fel este într-o stare superbă și dă dovadă că proprietarul ține mult la acest exemplar.

Potrivit datelor din anunț, mașina ar avea la bord 306.000 km, motorul este cuplat la o cutie automată, iar pe partea de dotări vedem un sistem audio original Mercedes-Benz, climatizare, servodirecție pentru volan şi altele.

Care este părerea voastră despre acest exemplar? Își merită prețul sau nu?

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Iti place articolul?