in ,

(foto) Scaldarsi Motors prezintă Emperor I. Luxul suprem în forma unui Mercedes-Maybach

Atelierul de tuning canadian Scaldarsi Motors prezintă sedanul Emperor I, un magnific proiect construit pe baza modelului Mercedes-Maybach S600. În decorul exterior al maşinii sunt folosite inserţii de aur de 24 de karate.

Scaldarsi Emperor I_05

“Împăratul” a primit cu totul o nouă faţă, cu o grilă imensă a radiatorului care mai că atinge pământul, iar la marginea barei de protecţie frontală au apărut secţiuni adăugătoare cu lumini de zi.

În spate şi-a găsit locul un difuzor care tot este încrustat cu materiale preţioase în locul tradiţionalei fibre de carbon.

Scaldarsi Emperor I_20

Clienţii pot alege pentru tapiţeria de la interior unul din cele 24 de tipuri de piele naturală luată de la animale exotice, 78 de tipuri diverse de lemn natural şi 16 culori pentru caroserie.

Scaldarsi Emperor I_24

Scaldarsi Emperor I are sub capotă un propulsor preluat de la sedanul Brabus Rocket 900, acesta din urmă fiind construit pe baza unui Mercedes-AMG S65. Motorul dezvoltă 900 de cai putere şi 1.200 Nm de cuplu.

Automobilul accelerează până la 100 de km/h timp de 3.7 secunde. Viteza maximă nu a fost indicată, însă un Brabus Rocket 900 atinge cu uşurinţă 350 de km/h.

În total vor fi asamblate 10 astfel de maşini, fiecare având un preţ de 1.5 milioane de dolari.

În viitor, canadienii planifică să modifice şi alte maşini ca: Mercedes-AMG S65 Coupe (Emperor II), Bentley Bentayga (Emperor III), Mercedes-AMG G65 (Emperor IV), alături de hipercarul Bugatti Chiron (Emperor V).