in ,

(foto) Se testează sistemul 4MATIC? Maşina președintelui Dodon a fost surprinsă în mijlocul unui câmp

Președintele Republicii Moldova a întreprins astăzi o vizită în teritoriu, mai exact în raioanele Drochia și Glodeni. Prima destinație a fost satul Sofia unde activează întreprinderea agricolă “Valea Sofiei” – o gospodărie multifuncțională specializată pe cultivarea grâului, orzului, porumbului şi a florii soarelui, pe o suprafaţă totală de 3.000 de hectare.

Pentru ca să nu facă drum lung pe jos până la faţa locului, unde Igor Dodon urma să vadă cum merg lucrurile, atât maşina sa de serviciu, împreună cu alte automobile care îl escortau, au intrat chiar pe pământul arat.

De notat că şeful statului foloseşte pentru deplasări un Mercedes-Benz S-class în caroserie W222. Automobilul dispune şi de sistem de tracţiune 4MATIC, care astfel a fost pus la încercare într-un mod mai neobişnuit pentru o maşină prezidenţială.

FOTO: facebook.com/dodon.igor1

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

Iti place articolul?