in

(foto) Se vinde o Mazda RX-7 cu motor de Chevrolet Corvette la un preţ interesant

Cartea de vizită a legendarului coupe sport Mazda RX-7, produs între anii 1978-2002, de care ne-am îndrăgostit şi prin intermediul jocurilor video, a fost motorul său. O unitate cu rotor biturbo de 1.3 litri, care în varianta de top punea la dispoziţie 274 cai putere şi un cuplu maxim de 357 Nm.

mazda-rx-7-ls2-corvette-engine-ebay_3

În timp ce pasionaţii modelului îl caută pentru a-l cumpăra cu propulsorul original, pe eBay există un exemplar căruia i-a fost montat un agregat LS2 preluat de la Chevrolet Corvette. Preţul cerut pentru această Mazda este de doar 36.000 de dolari.

Construită de Hinson Supercars, Mazda RX-7 din imagini ascunde sub capotă un V8 de 6.0 litri care produce 400 de cai putere. Cutia de viteze este una mecanică cu şase trepte T-56.

mazda-rx-7-ls2-corvette-engine-ebay_24

Automobilul a fost produs în anul 1995 şi are un parcurs de 123.114 km. Proprietarul nu a menţionat câţi kilometri au fost parcurşi cu noul motor.

Maşina a păstrat culoarea originală a caroseriei şi habitaclul din piele neagră, în timp ce jantele sunt diferite. Vânzătorul mai dă asigurări că maşina se află într-o stare bună de lucru, îi funcţionează sistemul de climatizare, ABS-ul, pernele de siguranţă sunt pe loc şi aceasta nu a fost accidentată niciodată.

Iti place articolul?