in

(foto) Șeful Volvo Cars a fotografiat noul S60 şi dezvăluie ţara în care va fi produs

Preşedintele Volvo Cars Hakan Samuelsson a fotografiat şi a publicat pe o rețea de socializare imaginea un prototip camuflat al noului sedan S60. Actualmente mașina este testată în condiții de iarnă pe Insulele Lofoten din Norvegia.

Noul Volvo S60, ca şi modelul V60 recent prezentat, va fi construit pe platforma modulară SPA (Scalable Product Architecture). Pe lângă aceasta, sedanul va primi aceleași propulsoare cu patru cilindri pe benzină și diesel, precum și unități hibride cu o capacitate de 340 și 390 CP.

Noua generație a break-ului Volvo V60 a fost prezentată la sfârșitul lunii februarie în cadrul unui eveniment special la Stockholm. Lista de echipamente a modelului include sistemul de prevenire a coliziunilor City Safety, care este capabil să identifice pietoni și animale de mărimi mari. De asemenea, este dotat cu funcția de frânare automată pentru a minimiza efectele în caz de impact.

Vezi mai multe: (video) Premieră mondială: Noul Volvo V60 poate ajunge să dezvolte 390 de cai putere!

Hakan Samuelsson a ţinut să mai menţioneze un lucru foarte important. Noul S60 va începe să fie produs la o nouă uzină din Carolina de Sud, SUA, până la sfârşitul anului. Respectiv, premiera ar trebui să aibă loc cel târziu în această vară.

Iată cum va arăta maşina într-o imagine de tip render, în viziunea unui designer care s-a inspirat din formele noului V60:

Iti place articolul?