in

(foto) Singurul Porsche 918 Spyder vopsit într-o culoare albastră se va vinde la sfârşit de mai

(update) Automobilul a fost vândut contra sumei de 1.456.000 de euro.


Casa de licitaţii RM Sothebyʼs anunţă despre un nou lot scos la vânzare, un exemplar Porsche 918 Spyder în culoare Arrow Blue. În descrierea maşinii se menţionează că maşina este singurul exemplar care are o astfel de culoare albastră.

Primul proprietar a comandat automobilul super sport cu pachetul Weissach care micşorează greutatea totală cu 41 de kilograme. Opţiunea presupune instalarea unui acoperiş, a unor corpuri ale oglinzilor retrovizoare, a unor margini a parbrizului şi a unul eleron, toate făcute din fibră de carbon.

Vezi şi: (video) Top 5 modele Porsche ale căror motoare sună cel mai bine

Mai mult, astfel de exemplare 918 Spyder cu Weissach Package au izolare fonică mai slabă, jante din magneziu, şuruburi din titan şi nişte mecanisme de frânare mai uşoare.

Supercarul mai are şi un sistem care măreşte garda la sol pe puntea din faţă pentru a putea trece peste denivelări. Cheia este vopsită în culoarea caroseriei. Parcursul maşinii este de aproximativ 11.000 de kilometri.

Amintim că în total au fost produse până în vara anului 2015 918 exemplare ale modelului. În Europa preţul începea de la 768.000 de euro.

Porsche 918 Spyder este dotat cu un V8 pe benzină şi un electromotor. Cei 887 CP îi permit să accelereze în 2.6 secunde până la 100 de km/h.

Licitaţia organizată pentru ca exemplarul de articol să-şi găsească un nou proprietar va avea loc la sfârşitul lunii mai a anului curent. Am încercat să contactăm serviciul de presă a companiei RM Sothebyʼs, însă aceştia nu ne-au putut dezvălui preţul cerut pentru maşina exclusivă.

Vezi şi: (foto) Cât costă piesele unui Porsche 918 Spyder? Preţul covoraşului de la picioare te va lăsa mască

Iti place articolul?