in ,

COOLCOOL

(foto) Situaţie în Chişinău: Cei de la poliţie l-au amendat pe “unul care nu este de-al lor”

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost sancționat de poliție pentru că a încălcat regulile de exploatare a vehiculului. S-a întâmplat acum câteva ore pe strada Ion Creangă din capitală.

Bărbatul a fost amendat după ce a urcat la volanul unui automobil modificat pentru competiţii sportive, de marcă BMW, care are pe părţile exterioare autocolante cu inscripția “POLICE”.

I-a mai “deranjat” pe oamenii legii şi un dispozitiv luminos de tip LED, montat pe acoperiş, care în opinia lor improviza un girofar şi este contrar Regulamentului Circulației Rutiere.

Bărbatul a fost oprit în preajma sensului giratoriu de lângă Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă”, după ce mașina a atras atenția polițiștilor, inclusiv cel mai probabil prin sunetul produs de eșapamentul mai gălăgios.

În această situaţie şoferul s-a ales cu amendă pentru “Încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor”. În plus, i-au fost ridicate şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare.

Inspectoratul General al Poliției cere conducătorilor auto să respecte toate prevederile Regulamentului Circulației Rutiere. În caz contrar aceștia vor fi sancționați conform prevederilor legislației în vigoare.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Iti place articolul?