in ,

(foto) Skoda a actualizat subcompacta Citigo ca să nu rămână în urma fratelui său de la VW

Skoda a decis să-şi actualizeze city-car-ul. Marca cehă a prezentat versiunea facelift a hatchback-ului subcompact Citigo.

Skoda Citigo facelift _4

Cel mai mic model din gama Skoda s-a ales cu modificări discrete, atât în ceea ce priveşte designul maşinii, cât şi a listei de dotări.

Cei care cunosc cum arată un Citigo îndeaproape vor observa diferenţele pe care le-a introdus Skoda. Este vorba de nişte faruri posterioare modificate, iar începând cu nivelul de echipare Ambition, cele din faţă pot include secţiuni cu LED-uri care vor fi folosite pe post de lumini de zi.

Skoda Citigo facelift _3

Skoda Citigo facelift _7

În arsenalul de dotări pentru Skoda Citigo au apărut nişte sisteme audio modernizate şi o umbrelă. Spre deosebire de modele mai mari din gamă, ultima nu se ascunde în uşi, dar într-un compartiment special sub scaunul pasagerului din dreapta şoferului.

Motorul a rămas acelaşi. În Europa Citigo este disponibil cu un benzinar de un litru volum, care livrează 60, 68 sau 75 CP.

“Noul” Citigo în varianta cu trei uşi costă în patrie de la 7.316 euro, iar cea cu cinci uşi de la 7.685.

Skoda Citigo facelift _2

Amintim că în luna februarie a fost anunţat modelul actualizat VW up! Micuţul german s-a ales cu modificări mai semnificative.

Vezi şi: (foto/video) Volkswagen a actualizat compacta Up! – maşină ideală pentru mediul urban

Skoda Citigo facelift _1