in

(foto) Skoda a anunţat data prezentării oficiale a SUV-ului Kodiaq

Noul tot-teren al companiei Skoda se pregăteşte să meargă în fruntea coloanei de ciclişti care vor participa la ultima etapă din acest an a “Tour de France”. Evenimentul se va desfăşura în inima Franţei.

Skoda Kodiaq_2

Acum automobilul este pregătit foarte intens pentru ca să apară în faţa publicului. Nu va fi o prezentare oficială a maşinii. Kodiaq nu va lăsa camuflajul la o parte, însă culoarea măştii îi va fi schimbată.

Skoda Kodiaq_3

Întreaga construcţie de 4.7 metri va fi acoperită cu 21 de metri pătraţi de peliculă specială, pe aceasta numărându-se 14.000 de muchii a unor poligoane de culoare neagră, gri, albă sau roşie.

Skoda Kodiaq_1

Din informaţiile pe care le cunoaştem până în prezent, Kodiaq va ocupa o treaptă mai superioară faţă de crossoverul Yeti şi va putea adăposti până la 7 pasageri.

Odată cu rabatarea celui de-al doilea şi al treilea rând de scaune, volumul portbagajului ar putea creşte până la 2.065 de litri.

Skoda Kodiaq_4

Skoda Kodiaq se va alege cu o gamă largă de propulsoare, printre care trei unităţi TSI şi două TDI. Transmisiile vor fi de două tipuri: manuală cu şase rapoarte sau automată DSG.

Versiunile de bază vor veni cu tracţiune pe puntea din faţă, însă opţional de va putea opta pentru una integrală. Pentru o sumă adăugătoare de bani se va putea instala şi un sistem de control dinamic al şasiului (DCC). Vânzările maşinilor cu 5 sau 7 locuri vor începe în primul trimestru al anului 2017.

Apropo, Skoda promite să dezvăluie Kodiaq pe 1 septembrie 2016, la Berlin, în cadrul unui eveniment special. Premiera publică va avea loc la Salonul Auto de la Paris, în octombrie.

Vezi şi: (video) Skoda Kodiaq pe Nurburgring. Va fi un automobil foarte practic

What do you think?