in ,

(foto) Skoda Moldova a inaugurat un nou showroom în Chișinău

Autor: Skoda Moldova

Compania DAAC Hermes – importatorul a 11 mărci de automobile in Moldova, anunţă deschiderea centrului auto ŠKODA complet renovat.  Noul centru auto a fost reconstruit in conformitate cu standardele internaţionale ŠKODA Auto şi este amplasat pe un teritoriu de 4000 m2.

1201608-8300-zfzes-W53QZqiO9v

Noul design inovativ al arhitecturii, rafinamentul si logica amplasării elementelor de interior, ce reflectă stilul modern Skoda, are ca scop de a oferi clientului o nouă experientă în comunicarea cu brand-ul.

Modul de expunere a automobilelor a fost adus la un nivel mai înalt, care corespunde design-ului noilor modele ŠKODA. Salonul auto cu o capacitate de 12 automobile propune o atmosferă prietenoasă, unde fiecare va avea posibilitatea de a aprecia noile automobile si de a privi lumea ŠKODA intr-un mod nou.

1201608-8300-zfzes-Gsw6fK5XZk

Zona Configurator 3D

Un instrument avansat de creare si vizualizare a automobilelor, unde fiecare configurare corespunde complet programului de fabrică.

Zonele Relax şi Business

Zonele combinate de aşteptare pentru clienţi sunt mobilate cu canapele comode şi locuri de muncă cu acces la internet.

1201608-8300-zfzes-ZONRnEsMZ8

Zona pentru copii

Noi am avut grijă şi de comoditatea celor mai mici clienţi ai noștri, echipând o zona speciala pentru distracția si dezvoltarea copiilor.

Expunerea si vânzarea accesoriilor

Accesoriile utile pentru automobilul Dvs. ŠKODA si colecţiile de produse cu logoul companiei sunt comod expuse in salonul auto si în zona de primire a automobilelor.

Zona de primire a automobilului

O zonă, special amenajată pentru primirea automobilului, oferă clientului maximum emoțiilor pozitive de la procesul de cumpărare a automobilului.

Zona de autoservice

Include 25 stații de autoservice modern echipate, un depozit cu gama variată de piese de schimb, o spălătorie auto cu capacitatea de 2 automobile si o zona interactiva de primire a automobilelor. Serviciile include orice tip de reparații mecanice, serviciu de diagnostic electronic si de programare si reparația moderna a caroseriei.

1201608-8300-zfzes-vLl2aILeri

Informaţii statistice:

  • Compania DAAC Hermes reprezină brand-ul ŠKODA in Moldova din anul 1997.
  • Cota de piata a automobilelor Skoda, vindute de companie in Moldova este de 12%.
  • Modelele ŠKODA Octavia, Rapid, Superb sunt liderii incontestabili a segmentelor corespunzătoare.
  • Compania ŠKODA Auto a ajuns la nivelul de producere si vinzări pe piata mondiala in cantitate de 1 milion de automobile pe an. Strategia de vinzări a companiei Skoda este de a ajunge la 1.5 milion de automobile pe an pina la 2020.
  • Anul trecut ŠKODA Auto a sarbatorit aniversarea de 120 ani, fiind unul din cei mai vechi mărci de automobile din lume.

1201608-8300-zfzes-p57pPpf9Pp

1201608-8300-zfzes-Wp7gX4KL8J