in ,

(foto) Skoda prezintă oficial primele schiţe ale unui nou SUV urban

Subdiviziunea chineză a companiei Skoda a lansat un set de schiţe cu un nou SUV care urmează a fi prezentat peste câteva zile. Acest automobil dedicat în primul rând utilizării în zonele urbane este numit al treilea model a strategiei de SUV-uri după Kodiaq și Karoq.

“Modelul adoptă elementele de design ale Skoda care au un grad ridicat de recunoaștere, integrând preferințele estetice ale tinerilor consumatori de astăzi și întruchipează pe deplin stilul de design artistic și tineresc”.

Skoda Kamiq sketch 0

Acest nou model urmează limbajul de design al familiei de modele Skoda și utilizează trăsături estetice inspirate din celebrul cristal de Bohemia, care combină un stil îndrăzneț și atmosferic cu detalii deosebite și de înaltă calitate.

Grila este din nou una familiară şi va avea o margine cromată, blocurile optice vor include lumini de zi cu LED-uri, iar forma generală exterioară a maşinii va fi una atletică. În habitaclu va exista un panou de bord cu nişte cadrane analogice, un ecran tactil poziţionat pe centrul consolei centrale şi un panou compact al sistemului de climatizare.

Vezi cum arată în realitate: (foto) Noul Skoda Kamiq va fi un concurent pentru Hyundai Creta

Skoda Kamiq sketch 1

Skoda spune că a luat în considerare, de asemenea, preferințele estetice ale consumatorilor chinezi. Detaliile noii mașini sunt unice, reflectând stilul artistic și stilul de design din ce în ce mai tineresc. După cum se poate observa din schițe, grila radiatorului şi farurile formează vizual un tot întreg.

Formele laterale și bosajele masive din preajma roţilor demonstrează că automobilul poate ieşi în afara asfaltului. Stopurile sunt modelate inteligent, iar textura din interiorul lor aminteşte de nişte cristale tăiate.

Skoda Kamiq sketch 2

Odată cu lansarea modelelor Kodiaq şi Karoq, strategia SUV-urilor a avansat constant. În primul trimestru al acestui an modelele menţionate au reprezentat peste 30% din vânzările Skoda în China, iar piața a răspuns cu entuziasm.

Prin acest al treilea model, care va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Beijing, se doreşte cucerirea pieţii locale şi mai mult.

Vezi neapărat: Skoda: Vom investi două miliarde de euro în următorii cinci ani şi vom lansa 19 modele noi până în 2021

buton subscribe