in ,

(foto) Skoda Superb facelift. Primele informaţii din surse germane

Chiar dacă generaţia curentă a Skoda Superb a apărut abia anul trecut, deja în 2018 modelul va suferi un facelift important.

Jurnaliştii germani de la Auto Bild au reuşit să afle câteva detalii despre schimbările care vor avea loc în curtea celor de la Skoda.

Skoda-Superb-Facelift-Illustration-1200x800-695126e919abdc67

Dacă ar fi să credem informaţiilor neaoficiale, în primul rând Superb va avea un design exterior mai proaspăt. La baza imaginii maşinii vor sta formele conceptului Vision C.

Vârful de gamă al mărcii cehe va primi o nouă capotă şi o grilă a radiatorului restilizată, alături de nişte faruri frontale mai subţiri şi blocuri optice posterioare noi.

Vezi şi: Skoda va prezenta la Geneva viitoarea filosofie de design a mărcii

Skoda-Superb-Combi-Illustration-1200x800-4b683ebe41029001

Schimbări vor interveni şi sub capotă, însă ce ar putea face Skoda aici deocamdată este necunoscut.

Însă, cu o încredere se poate spune că după acest facelift va fi lansată versiunea Superb RS. Premiera maşinii ar putea avea loc după un an de la prezentarea modelului actualizat.

Se aşteaptă ca această maşină performantă să primească un motor cu cel puţin 300 de CP, alături de toate modernizările necesare (kit exterior aerodinamic, scaune şi volan sport, suspensie sport, etc).

Vezi şi: (foto) Skoda Superb şi Skoda Kodiaq s-ar putea alege în curând cu versiuni RS/vRS

Toate bunătăţile vor bate la buzunar clienţiilor. Portalul german scrie că modelului din Europa i se va mai adăuga 1.000 de euro la preţul de start, minim 26.000 de euro.