in , , ,

(foto/video/hartă) Şoseaua Balcani, perimetrul străzilor Pietrăriei-Petricani, blocată din cauza unei avarii într-o benzinărie

(update) INSP comunică despre faptul că a fost sistat temporar traficul rutier de la strada Calea Ieșilor până la strada Doina, deşi staţia propriu-zisă se află într-un tronson de drum mai restrâns şi anume cel indicat de noi în titlu.

Conducătorilor auto şi se solicită să evite porţiunea de drum respectivă pentru a nu se pune în pericol și să respecte indicațiile polițiștilor de patrulare care se află în zonă.


O scurgere serioasă de gaze s-a produs în această seară pe şoseaua Balcani din capitală. Din cauza vântului puternic, un copac s-a prăbușit peste un rezervor de gaz lichefiat dintr-o staţie de alimentare cu carburanţi, deteriorându-l.

Copac căzut peste o statie de alimentare cu gaz.

Gepostet von Victor Ciobanu am Mittwoch, 24. Juni 2020

Gepostet von Iasa Cucu am Mittwoch, 24. Juni 2020

Gepostet von Iasa Cucu am Mittwoch, 24. Juni 2020

😯😯la intrare in satul Ghidighici

Gepostet von Dimitriana Frm am Mittwoch, 24. Juni 2020

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații Excepționale, pompierii au intervenit de urgență și au prevenit o explozie de proporții. La fața locului au fost dislocate trei echipaje de salvatori care au oprit scurgerea și au deblocat rezervorul de arborele căzut.

În urma incidentului nimeni nu a avut de suferit. Totuşi, până la lichidarea consecinţelor avariei, un tronson al şoselei, cuprind între străzile Pietrăriei şi Petricani, a fost şi rămâne temporar blocat intenţionat, atât de un camion cu remorcă, cât şi de maşini ale INSP.

Astfel, traficul a fost suspendat şi în zonă s-au format ambuteiaje. Şoferilor care au drum prin zonă li se recomandă ocolirea după măsura posibilităților.

In urma avariei din preajma statiei Peco de pe starada Balcani, traficul a fost supendat pe tot perimetrul intersectiei str. Gidighici cu str. Balcani, pana la inlaturarea avariei in cauza.

Gepostet von Waze Moldova am Mittwoch, 24. Juni 2020

La Poltava este închis drumul spre Buiucani, 🙃

Gepostet von Valentina Mirca am Mittwoch, 24. Juni 2020

Coadă de mașini până in Grătiești. Mai la vale, la benzinaria Petrom pericol de explozie și poliția a inchis drumul. Aveți grijă!

Gepostet von Aurelia Bivol am Mittwoch, 24. Juni 2020

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?