in ,

(foto) Spre norocul şoferului! În sectorul Botanica, un copac a căzut la doar câţiva mm de o maşină

Un automobilist din capitală, care îşi lasă maşina parcată într-o curte de pe str. Trandafirilor din sectorul Botanica, a scăpat la limită de o situaţie care i-ar fi dat mari bătăi de cap. Un copac s-a rupt practic de la rădăcină azi seara şi a căzut la doar câţiva mm de aceasta.

Posesorul VW-ului Golf negru a făcut bine că şi-a urcat automobilul şi l-a mişcat mai departe de bordură. În cazul în care era să îl lase într-un rând cu alte autovehicule din preajmă, copacul ar fi căzut garantat peste partea sa posterioară.

Imagini de la locul celor întâmplate au fost făcute publice într-un grup de Facebook de către un martor ocular. Acesta a afirmat: “Omule, chiar eşti foarte norocos astăzi!” Din fericire niciun om sau copil nu se afla în perimetru când a căzut copacul.

Amintim în context că pentru ziua de astăzi este valabil un Cod Galben de instabilitate atmosferică. Respectiv, recomandarea noastră pentru şoferi rămâne aceeaşi: evitaţi parcarea pe străzile cu risc sporit de inundare, dar şi sub copacii care dau semne că într-o bună zi vor cădea. Vânturile puternice vor grăbi venirea acelei zile.

cod galben 7 iulie 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!