in , , ,

(foto) Spre Salonul Auto de la Geneva s-au pornit două concepte premium marca Nissan

Compania niponă Nissan Motor Company a dezvăluit două concepte pe care le va prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Nissan Qashqai Premium Concept şi X-Trail Premium Concept ar putea fi maşini de serie în dependenţă de reacţia potenţialilor clienţi.

nissan-qashqai-xtrail-premium-concepts-1

Crossoverul conceptual Nissan Qashqai Premium Concept are o caroserie vopsită într-o culoare gri mată, cu accente de culoare aurie, jante de 20 de inci cu un design special, praguri şi bare de protecţie cu forme aerodinamice şi finisate cu fibră de carbon. Şi în habitaclu ar trebuie să fie un design frumos, însă deocamdată nu îl putem vedea.

nissan-qashqai-xtrail-premium-concepts-2

Al doilea crossover “premium” – Nissan X-Trail Premium Concept – are o culoare albă mat, la fel contrastată de linii aurii. Acoperişul şi capota sunt din fibră de carbon. Potrivit Nissan, aceste accente aurii au fost aplicate pentru a atrage atenţia şi a impune senzaţia că automobilul în cauză este unul solid. Producătorul mai spune că interiorul va fi “inundat” de piele de cea mai bună calitate, fibră de carbon de culoare neagră şi crom mat.

nissan-qashqai-xtrail-premium-concepts-3

Nissan Qashqai Premium Concept a fost creat de o echipă de specialişti de la Nissan Design Europe (NDE), Londra. X-Trail din contra, a fost dezvoltat la centrul Nissan Global Design Centre (GDC) din Japonia.

nissan-qashqai-xtrail-premium-concepts-4