in ,

(foto) Ştiai asta? Rolls-Royce i-a făcut o maşină faimosului actor Jackie Chan

În spaţiul virtual au apărut în premieră câteva fotografii în care putem vedea cum arată sedanul Ghost pe care Rolls-Royce i l-a pregătit faimosului actor Jackie Chan.

Nu am găsit nicio informaţie oficială despre acest automobil personalizat şi nici despre perioada în care a fost produs, însă acest Ghost este unul dintre modelele pre-facelift, făcute între anii 2009-2014.

Rolls Royce Ghost Jackie Chan 0

Automobilul se remarcă printr-o culoare neagră a caroseriei, combinată cu una argintie care se întinde de la marginile parbrizului şi până la bara de protecţie frontală. Celebra statuetă Spirit of Ecstasy este aurită.

Rolls Royce Ghost Jackie Chan 1

Rolls Royce Ghost Jackie Chan 3

Habitaclul este tapiţat cu piele de culoare albă, iar contrastul este făcut prin numeroase inserţii din lemn. Mai mult pe tetierele scaunelor a fost cusut numele actorului, iar pe praguri există nişte inserţii care demonstrează apartenenţa automobilului.

Rolls Royce Ghost Jackie Chan 4

Rolls Royce Ghost Jackie Chan 2

Sub capota unui astfel de Rolls-Royce Ghost se află un V12 pe benzină, cu un volum de 6.592 cm3, care produce 570 de CP şi 780 de Nm. Transmisia este una automată ZF cu opt trepte. Accelerează sedanul până la 100 de km/h în cel mult cinci secunde, iar viteza maximă este egală cu 250 de km/h.

Maşina mai poate fi recunoscută în trafic şi prin numerele de înmatriculare care conţin iniţialele numelui şi prenumelui actorului.

Rolls Royce Ghost Jackie Chan 5