in ,

(foto) Subaru Levorg s-a ales cu versiunea STI Sport şi arată foarte agresiv

Compania Subaru a prezentat versiunea sport a break-ului Levorg, numită STI Sport. Din păcate motoarele nu au devenit mai puternice, însă în schimb au fost schimbate setările suspensiei, iar designul a devenit mai agresiv.

subaru_levorg_sti_sport_5

Noua versiune se deosebeşte de cea originală prin noi bare de protecţie, o altă capotă, praguri laterale, difuzor, terminaţiile eşapamentului, jante de 18 inci (disponibile în două nuanţe) şi o vopsea exclusivă pentru caroserie, numită WR Blue Pearl (cea din imagini).

subaru_levorg_sti_sport_2

La interior au fost instalate scaune sport, tapiţate cu piele de culoare neagră şi roşie, dar şi un volan turtit în parte de jos, cu cusături de culoare roşie şi având logoul STI.

subaru_levorg_sti_sport_1

Cei de la Subaru au modificat pentru STI Sport servodirecţia şi au mai instalat arcuri şi amortizoare de la Bilstein pe ambele punţi.

Instant maşina vine cu tracţiune integrală, iar sub capotă poate fi instalat unul din cele două motoare pe benzină: 1.6 litri (175 CP/250 Nm) şi 2.0 litri (300 CP/400 Nm). Ambele motoare sunt cuplate la un variator Lineartronic.

Dacă vă doriţi o astfel de maşină, trebuie să cunoaşteţi că preţul de start în Japonia începe de la 31.700 de dolari.

subaru_levorg_sti_sport

subaru_levorg_sti_sport_3