(foto) SUV-ul AURUS Komendant apare peste câteva săptămâni. Primele imagini

Distribuie:
 • 21
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 30.04.2019) Împreună cu premiera noii decapotabile AURUS au apărut şi noi informaţii despre primul SUV al brandului rusesc. Potrivit presei din Federaţia Rusă, premiera noului AURUS Komendant va avea loc peste câteva săptămâni, fie în fază de prototip, fie ca model de serie.

Recent, ministrul local al Industriei şi Comerţului, Denis Manturov, a inspectat un exemplar aflat în proces de asamblare şi a împărtăşit primele impresii:

„Cei mai buni designeri și ingineri ruși au lucrat la crearea sa, fapt care va oferi viitorilor proprietari cel mai înalt nivel de confort și siguranță în orice condiții de exploatare. A fost realizat un studiu serios al publicului țintă și au fost studiate proprietățile consumatorilor de automobile analogice. Dezvoltând automobilele din această linie, experții au fost ghidați de cea mai bună experiență a industriei auto mondială din segmentul de lux. În același timp, ţin să menţionez că designul exterior al lui AURUS Komendant este deja brevetat”.

Cu toate acestea, unele concluzii pot fi făcute doar cu privire la arhitectura interioară a lui Komendant. Din fotografiile de mai sus se vede clar că habitaclul îl imită aproape complet pe cel al sedanului Senat S600. În ceea ce privește exteriorul, acesta va fi maxim asemănător cu imaginile pe care vi le-am arătat anterior. Înălţimea îi va fi uşor mai mare decât al unui sedan, în timp ce sub capotă va folosi o motorizare hibridă pe platforma modulară EMP.

Potrivit analizelor experţilor ruşi, anume Komendant va fi cel mai popular model de pe piaţa internă. Amintim că denumirea îi provine de la unul dintre turnurile Kremlinului.


(update 06.09.2018) SUV-ul AURUS Komendant s-a dovedit a fi mai mic decât monovolumul Arsenal

Formele primul SUV al noului brand auto rusesc AURUS pot fi văzute mai nou într-o fotografie cu toate modelele planificate în cadrul proiectului Cortegiu. La capitolul înălţime, maşina de teren se află între sedan şi monovolum.


(04.09.2018) SUV-ul AURUS Komendant a fost deconspirat într-o primă imagine oficială

Primul SUV al noului brand auto rusesc a fost deconspirat într-o primă imagine oficială. Aceasta a fost descoperită în materialele de prezentare a noului sedan Senat, care a fost arătat lumii în variantă pre-serie acum câteva zile la Salonul Auto de la Moscova.

Vezi neapărat: (video) Noul AURUS Senat a fost prezentat la Moscova. Curiozități şi părerile jurnaliştilor

FOTO: auto.mail.ru

Anterior se vehicula că maşina de teren de asemenea va fi prezentată la Moscova, acum în septembrie, însă acest lucru nu s-a întâmplat, şi cel mai probabil vom vedea din nou un automobil pre-serie la Salonul Auto de la Geneva, din martie 2019, acolo unde marca AURUS îşi va face debutul mondial. Se mai consideră că prototipul lui Komendant va fi demonstrat mai devreme, după Revelion.

Pentru comparaţie, noul Rolls-Royce Cullinan

Șeful studioului de design al centrului științific NAMI, cel căruia îi aparţine brandul AURUS, Iurii Cernenko, a dat asigurări că în prezent, aspectul SUV-ului este complet gata. Totuși, la Salonul Auto de la Moscova, conducerea companiei auto s-a concentrat mai mult pe modelul Senat, arătând că nu se grăbeşte să discute aspectul lui Komendant.

„Voi spune doar că, atunci când am lucrat la Komendant, ne-a fost dată mult mai multă libertate! Cel mai impresionant consider că s-a primit monovolumul Arsenal. Credeţi-mă, va trece un timp foarte scurt și ceea ce reprezintă această imagine (de mai sus) va fi copiat de concurenți”.

Iată schiţa modelului Komendant, arătată pentru prima dată la evenimentul de prezentare a mărcii AURUS din luna mai.

Anterior, ministrul rus al Industriei și Comerțului, Denis Manturov, a declarat că producția de vehicule de teren AURUS va începe la sfârșitul anului 2019 sau începutul anului 2020. Este de așteptat ca, din punct de vedere tehnic, modelul să imite practic sedanul AURUS Senat.

În consecință, noutatea va primi același V8 bi-turbo de 4.4 litri, care produce circa 600 CP şi este parte a unei unităţi de propulsie hibride, din care face parte şi o cutie de viteze automată de la compania rusă KATE.

Vezi şi: Salonul Auto de la Moscova: Aurus Komendant se reține. Când va debuta SUV-ul din proiectul Cortegiu

Sursă: auto.mail.ru


Distribuie:
 • 21
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...