in ,

(foto) TECHART GTsport 1 of 30 – pachet de performanţă exclusiv pentru Porsche 911 Turbo S

O ediție specială TECHART GTsport a fost dezvoltată pe baza modelului Porsche 911 Turbo S în caroserie 991.2. Doar 30 de maşini vor fi modificate cu un set de accesorii de performanţă, aerodinamice și cosmetice.

Kitul exterior aerodinamic oferit în cadrul acestui pachet TECHART include: prize laterale de admisie a aerului, o alta care contribuie la răcirea motorului şi instalată deasupra compartimentului acestuia, niște grilaje frontale noi și încă o grilă în imediata apropiere de capotă. Toate au fost dezvoltate şi testate într-un tunel de aer pentru a optimiza parametrii aerodinamici ai şasiului.

Un nou spoiler pe acoperiș lângă lunetă, praguri laterale modificate, prize de aer şi un nou difuzor se adaugă la cele enumerate. Toate sunt confecţionate din fibră de carbon cu finisaje vizibile din carbon, fie el mat sau lucios.

Inscripţiile GTsport 1 of 30 de pe portiere indică tratamentul primit de TECHART.

Vezi şi: (foto/video) Cel mai frumos tuning al momentului pentru Porsche 911 Turbo este oferit de TechArt

Îmbunătățirile în materie de performanţă presupun aplicarea unui TECHART TECHTRONIC Powerkit, care impun ca propulsorul să producă suplimentar 60 de CP şi 130 Nm de cuplu. Astfel, automobilul va pune la dispoziţie 640 de CP şi un cuplu maxim de 880 de Nm, cu ajutorul cărora va putea fi catapultat de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 2.7 secunde! Viteza maximă pe care o va putea dezvolta nu va trece prea mult de 338 de km/h!

Pe lângă acest Powerkit, TECHART adaugă maşinii un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament, controlat cu supape, cu patru terminaţii din titan care sunt acoperite cu fibră de carbon.

De asemenea, atelierul german de tuning mai oferă un set de arcuri sport care micşorează garda la sol a maşinii cu 30 de mm, iar în combinaţie cu jante forjate Formula IV Race Bi-Color (în anvelope Michelin Pilot Super Sport), are o poziție impresionantă.

TECHART propune interioare personalizate pentru toate modelele Porsche. În context însă, oferă un nou volan sport “Type 7” care are un diametru mai mic de 360 mm, tapiţerie din piele naturală, finisare cu fibră de carbon, inclusiv finisare în diverse culori contrastante pentru comutatorul regimurilor de rulare de pe volan sau levierul cutiei de viteze.

Apropo, covoraşele confecţionate manual de asemenea includ inscripţia “GTsport 1 of 30”.

Pachetul de opţiuni TECHART GTsport 1 of 30 costă în Germania 29.991 de euro, inclusiv TVA.

Vezi şi: GENEVA 2018: Standul atelierului de tuning TECHART – Reportaj Video AutoBlog.MD

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?