in ,

(foto) Top 6 celebrităţi care conduc zi de zi maşini scumpe

V-aţi gândit vreodată ce maşină conduc, zi de zi, Kim Kardashian, Jay-Z sau alte vedete din industria divertismentului? Dacă răspunsul este da, site-ul Alux.com ne va satisface această curiozitate.

În topul pe care l-au făcut aceştia se află celebrităţi de la Hollywood sau din lumea fotbalului care îşi pot permite cu siguranţă orice maşină pe care şi-ar dori-o.

FOTO: alux.com
FOTO: alux.com

Iată care este Top 6 vedete cu maşinile cele mai scumpe:

Vezi şi: (foto) 12 femei celebre de la Hollywood care conduc cele mai scumpe maşini

 6. Kim Kardashian

Kim Kardashian deţine un Ferrari F430 care costă aproximativ 186.925 de dolari. Ea este designer de modă, model, actriţă, iar pe lângă asta face reclamă şi pentru o gamă largă de produse, cum ar fi propriile ei pastile pentru dietă şi linii de parfumuri.

kim

5. P.Diddy

P.Diddy a fost până de curând proprietarul unui Maybach în valoare de 360.000 de dolari. Însă maşina i-a fost dăruită fiului său Justin, când a împlinit 16 ani.

justin dior combs birthday 230110

maybach-season

4. David Beckham

David Beckham a fost văzut conducând un Rolls-Royce Phantom pe străzile din Beverly Hills. Această magnifică maşină costă 407.000 de dolari.

david-beckham-rolls-royce-phantom-drophead-coupe

david-beckham-driving-rolls-royce

3. Nicolas Cage

Nicolas Cage este actor, regizor şi producător. El a jucat în numeroase roluri într-o varietate de filme, de la comedii romantice şi drame, la SF şi filme de acţiune. El este cunoscut ca unul dintre cei mai bine plătiţi actori. El deţine un Ferrari Enzo în valoare de 670.000 de dolari.

cage

nicolas-cage

2. Simon Cowell

Simon Cowell este o personalitate care face parte din juriul show-ului American Idol. Cowel deţine un Bugatti Veyron de 1.700.000 de dolari. Maşina poate ajunge la 100 de km /oră în doar 2.5 secunde.

De acolo, el poate să accelereze până la aproximativ 429 de km/oră cât îi permite vitezometrul. Acest lucru face ca Veyron să fie una dintre cele mai rapide maşini din lume. De asemenea, el mai deţine un Ferrari şi un Rolls-Royce Phantom.

simon-cowell-and-his-bugatti-veyron-100226394-m

sim

1. Jay-Z

Jay-Z deţine primul loc în acest top cu un Maybach Exelero a cărui preţ este de 8.000.000 de dolari. Nu este o surpriză că el deţine o maşină atât de scumpă, deoarece rapper-ul american s-a aflat constant pe listele Forbes cu cei mai bogaţi oameni din lume.

jay

6-jay-lenos-mercedes-slr-image-title-zqaaw1-1024x379

Citeşte şi: (foto) Stop cadru. Cu ce maşini vin fotbaliştii ruşi atunci când sunt convocaţi la Naţională

Sursa: Promotor