in ,

(foto) TopCar a creat dintr-un GLE Coupe 63 AMG o maşină care te duce spre “iad”

Acesta este Mercedes-Benz GLE Coupe Inferno modificat de atelierul Top Car.

TopCar GLE Coupe Inferno_31

După ce acum câteva luni au fost publicate imagini cu model GLE 63 AMG, însă în culoare albă şi cu jante de 22 de inci de la Lumma Design, acum ruşii s-au gândit să aplice acelaşi kit, pe aceeaşi maşină, însă într-o altă interpretare.

Un Mercedes-Benz GLE 63 S AMG de culoare neagră a fost îmbrăcat în fibră de carbon de jur împrejur. Inserțiile au fost aplicate pe bara de protecţie frontală şi cea posterioară, grila radiatorului, praguri, aripi, capotă, difuzor şi splitter.

TopCar GLE Coupe Inferno_38

Acum, modelul va fi disponibil la comandă în două combinații de culori: negru și alb/negru. Totodată, în locul celebrei stele a fost instalată emblema companiei de tuning – rechinul.

Clienţii vor mai putea opta, pe lângă jantele Lumma, unele mai mari, de 23 de inci de la firma ADV.1.

TopCar GLE Coupe Inferno_27

Pe lângă faptul că ştiu să înfrumuseţeze maşinile la exterior, ruşii se pricep şi la partea tehnică, adăugând un surplus de putere. Astfel, în V8-ul instalat pe GLE 63 AMG se vor mai injecta 146 de CP şi 149 Nm, pentru ca rezultatul final să fie de 703 CP şi 849 de Nm.

Şi versiunea GLE 63 S AMG poate deveni mai potentă după ce i se adaugă 129 CP şi 159 Nm, la ai săi 585 CP şi 760 Nm.

Lucrările pentru GLE 63 S AMG vor costa 22.580 de dolari, însă trebuie de menţionat că doar jantele ADV.1 fac jumătate din sumă!

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?