in , ,

OMGOMG COOLCOOL WTFWTF AngryAngry

(foto) Tragedie în raionul Floreşti. Un tânăr şofer a lovit mortal o copilă de 7 ani care trecea drumul

Astăzi, în jurul orei 13:00, pe traseul R14, în localitatea Prodănești din raionul Florești, s-a produs un accident rutier tragic. Implicată a fost o minoră în vârstă de doar 7 ani.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 20 de ani, originar din localitatea Domulgeni, raionul Florești, deplasându-se la volanul unui FIAT din direcția orașului Florești spre mun. Chișinău, având exces de viteză, a lovit fetiţa.

În urma traumelor primite, minora a decedat pe loc. Aceasta era originară din satul în care s-a produs impactul și traversa partea carosabilă la 30 de metri de la trecerea pentru pietoni.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul arătând că nu se afla în stare de ebrietate alcoolică. Alte circumstanțe se stabilesc.

Poliţia aminteşte din nou conducătorilor auto că limitele de viteză în localităţi nu sunt impuse degeaba, fiind stabilite pentru a se putea reacționa la timp și a se respecta, în contextul în care în sate, de oriunde, poate să apară un pieton pe drum.

În context, poliţia roagă părinții să vorbească copiilor despre cât de important este să traversezi strada numai în locurile special amenajate și cum să se asigure complet înainte să facă asta.

Şi voi şoferilor fiți prudenți la drum! O secundă poate lua totul!