in ,

(foto) Ultima şansă? VW Beetle primeşte ultima actualizare înainte ca să plece la pensie

Compania Volkswagen a prezentat familia actualizată Beetle. Atât hatchback-ul, cât şi decapotabila, au primit un exterior retuşat, o listă mai impresionantă de dotări şi un habitaclu puţin modificat.

2016-volkswagen-beetle-for-europe

Pentru “gândacul” nemţesc sunt oferite diverse bare de protecţie, în dependenţă de versiunea aleasă: Basic, Design Line sau R-Line. Totodată, au apărut blocuri optice spate fumurii, un nou set de jante de 17 şi 18 (impresionează designul clasic) şi două culori noi pentru caroserie: Bottle Green Metallic sau White Silver Metallic.

Înăuntru versiunilor Design Line şi R-Line s-a schimbat panoul de bord, s-a mărit intensitatea luminilor, clienţii se mai pot bucura de două variante noi de tapiţerie şi alte styling-pachete care combină interiorul şi acoperişul (în cazul decapotabilelor).

2016-volkswagen-beetle-for-europe (5)

Citeşte şi: VW va înceta definitiv producţia modelului Beetle. Iată când s-ar putea întâmpla asta

Astfel, de exemplu, un Beetle decapotabil cu pachetul Denim, este vopsit la exterior cu o culoare albastră, are jante de 17 inci cromate, iar materialul din care este făcut acoperişul aminteşte de cel din care sunt confecţionaţi blugii. Se mai pot alege pachetele Allstar şi Exclusive, cel din urmă oferind un salon de piele.

Gama de motoare a rămas aceeaşi. În Europa, un Beetle este disponibil cu trei benzinare şi două dieseluri, care dezvoltă între 105 şi 220 CP.

Preţul modelului începe de la 18.300 de euro pentru hatchback şi 22.800 de euro pentru cabrio.

2016-volkswagen-beetle-for-europe (1)

2016-volkswagen-beetle-for-europe (2)

2016-volkswagen-beetle-for-europe (3)

2016-volkswagen-beetle-for-europe (4)

2016-volkswagen-beetle-for-europe (6)

2016-volkswagen-beetle-for-europe (7)

2016-volkswagen-beetle-for-europe (8)

2016-volkswagen-beetle-for-europe (9)

Iti place articolul?