(foto) Ultimele 18 exemplare BMW i3 sunt finisate identic şi au fost înmânate proprietarilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Când lumina a strălucit prin geamurile BMW Welt în după-amiaza zilei de 2 august, s-a reflectat în 18 BMW i3 aurii. Vehiculele electrice compacte așteptau să fie ridicate în zona de livrare „Premiere”. Un model eye-catcher special și un instantaneu care nu va mai exista sub această formă: producția pionierului electric a fost întreruptă la sfârșitul lunii iunie.

BMW Welt a fost întotdeauna un loc de întâlnire și inovație. Prin urmare, a fost mai mult decât cuvenit ca BMW i3, care a dat impulsul, să îşi ia rămas bun acolo în splendoare și demnitate pentru sprintul final de livrare. La începutul producției de serie în urmă cu opt ani și jumătate, era considerat un automobil vizionar și exotic. De atunci, vehiculul compact cu propulsie electrică s-a impus ca un pionier al plăcerii de a conduce la nivel local fără emisii și al durabilității holistice.

BMW i3 a fost vândut în 74 de țări din întreaga lume, inclusiv şi în Republica Moldova! Seria a depășit recent pragul de 250.000 de exemplare. Acest lucru face din BMW i3 cel mai de succes vehicul electric din lume în segmentul compact premium. După încheierea perioadei de producție, i3 a strălucit din nou în ambianța specială a BMW Welt: ultimele 18 unităţi în Galvanic Gold metallic au fost predate proprietarilor cu multă mândrie și bucurie. O priveliște unică.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/