in ,

(foto/video) Un bărbat din Chişinău şi-a găsit maşina pe jumătate arsă peste noapte

Un bărbat din Chişinău şi-a găsit maşina pe jumătate arsă peste noapte. Flăcările au distrus o bună parte a automobilului premium şi din câte se pare nu va mai putea fi reparat.

Incendiul a putut fi oprit, motiv pentru care partea posterioară a rămas intactă. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Circumstanţele producerii incidentului urmează a fi stabilite, deşi nu se exclude probabilitatea unui scurt circuit sub capota scoasă.

S-a întâmplat totul în preajma unui market din sectorul Ciocana, în preajma sensului giratoriu din vârful străzii Alecu Russo.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) Bogaţii tot plâng. Cum un rar Ferrari F40 a ars pe una din străzile oraşului-stat Monaco

(video) Maşină în flăcări în sectorul Ciocana. Peste 15 stingătoare s-au folosit până la venirea pompierilor

(video) Era unul din doar şase! Un Lamborghini Aventador cu 1250 de CP, ars de tot într-un tunel din Praga